Tel. +34 977 38 90 00
Esteu aquí: Inici Stages Partits amistosos

Partits amistosos

Els equips que realitzin Stages de futbol amb nosaltres podran gaudir d'aquest servei extra a petició i prèvia consulta.

AMISTÓS ACADEMIA

Nosaltres ens encarreguem d'organitzar partits amistosos de futbol amb equips de la zona, de tot Catalunya i fins i tot de la resta d'Espanya, tenint en compte el nivell, l'edat i el perfil dels jugadors i les característiques de l'equip que contracti el servei.

Així mateix, també ens encarreguem de que tots els partits siguin arbitrats per àrbitres federats de la Federació Catalana de Futbol (F.C.F.), amb totes les autoritzacions federatives corresponents.

 

Els partits es poden celebrar dins o fora de les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou i poden contractar-se, si cal, amb transport, àrbitres i personal tècnic (preparador físic, entrenador, etc). El material i equipament necessari també pot estar inclòs (pilotes, cons, petos ..)

AMistós

Per a una correcta coordinació dels partits amistosos necessitem treballar amb antelació, per això preguem ens facilitin tota la informació, a través del formulari de "Contacte", sobre dates, nivell de l'equip i serveis requerits el més aviat possible. Nosaltres ens comprometem a enviar-los una resposta immediata informant sobre disponibilitat i adjuntant un pressupost detallat.

Shortcuts
Newsletter
 

Galeria d'imatges


Destinació Turisme Esportiu
PARTNERS ESPECIALISTES
SPONSORS
Castillo