Tel. +34 977 38 90 00
Esteu aquí: Inici Stages Masterclass

Masterclass

 

 

logo Smartfootball

 

Masterclass petita

 

La Masterclass és un valor afegit que a través dels nostres tècnics, oferim als equips que facin estades de futbol a les nostres instal·lacions esportives.

Té com a objectiu que els equips, sobretot estrangers, puguin realitzar una sessió d'entrenament amb tècnics catalans i espanyols, de la màxima titulació UEFA, professors de la Federació Catalana de Futbol i amb experiència en equips de les màximes categories espanyoles.

La Masterclass ofereix una oportunitat perquè els equips, jugadors/es i tècnics estrangers, coneguin la filosofia del futbol català i espanyol, que tan bons resultats estan donant als equips catalans i a les seleccions espanyoles, i que tants jugadors estan aportant al futbol d'alt nivell de tot Europa. Les Masterclasses són una molt bona opció per experimentar i visualitzar entrenaments de futbol com els que realitzen els nostres equips de màxima categoria i aprendre quina és la seva filosofia de treball.

Albert Masterclass

L'entrenament de futbol s'adaptarà a les característiques de l'equip, edat, nivell, etc, i es treballaran els objectius que l'entrenador o entrenadors del Club ens demanin. Si voleu també podem fer un entrenament tipus per l'edat dels jugadors / es que ens visitin.

Abans, durant i després de la Masterclass, els entrenadors que ens visitin, podran tenir un contacte directe amb el professional que dirigeix l'entrenament, proposar, preguntar, etc ... sobre el treball que s'està duent a terme. En finalitzar la Masterclass, els entrenadors rebran per escrit un informe detallat amb el treball realitzat.

Per a més informació sobre les nostres Masterclasses si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres.

 

 

Shortcuts
Newsletter
 

Galeria d'imatges


Destinació Turisme Esportiu
PARTNERS ESPECIALISTES
SPONSORS
Castillo