Tel. +34 977 38 90 00
Esteu aquí: Inici Instal·lacions Zona d'oci i descans

Zona d'oci i descans

Les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou estan dissenyades per a la pràctica del futbol, però sense oblidar els familiars i acompanyants dels esportistes, ni els moments de descans i de relax del propi futbolista abans o després de la seva activitat.

A les nostres instal·lacions trobareu una cafeteria i bar, amb servei de restaurant, a més d'un saló social per poder llegir, descansar o mantenir una conversa en un ambient relaxat amb vistes directes als camps de futbol i amb tot Salou, fins i tot el mar, als seus peus.

Bar

La cafeteria està situada davant l’administració, i dins del recorregut que els futbolistes han de seguir per entrar i per sortir de la instal·lació.

A més, disposem d'una zona infantil i una zona de passeig en un bosc al costat de la cafeteria, perquè els més petits (o els majors) puguin passejar, córrer i estar en contacte amb la natura.

Un altre servei és una botiga esportiva, amb els elements més bàsics per al desenvolupament del futbol (canyelleres, botes, mitges, etc) així com samarretes i / o uniformes i records de futbol per als vinguts de més lluny.

"C.E. Futbol Salou, LA FORMA MÉS INTEL·LIGENT DE VIURE EL FUTBOL"

Shortcuts
Newsletter
 

Galeria d'imatges


Destinació Turisme Esportiu
PARTNERS ESPECIALISTES
SPONSORS
Castillo